| |

FES EL PAS: Servei d’Orientació Professional del SOC

FES EL PAS Demaneu cita prèvia a través d’aquest web per tal que personal qualificat de la vostra Oficina de Treball es pugui posar en contacte i us pugui acompanyar i assessorar en el procés d’incorporació al mercat laboral. És un servei gratuït del Servei d’Ocupació de Catalunya.

T’ha passat mai que no sabies per on començar a buscar feina?
Has tingut etapes en les que no sabies de què volies treballar?
Envies molts currículums però no obtens resposta de les empreses?
Saps què et distingeix de la resta de professionals?

#1: Per a què serveix?

El Servei d’orientació professional del SOC us facilita un major coneixement del mercat laboral i us permet avaluar si disposeu de tot allò que el mercat demana per accedir a la feina (o feines) que voleu, i què podeu fer per augmentar les possibilitats d’aconseguir-la.

#2: Com funciona?

És un procés en el que realitzeu entrevistes i reflexions tant individuals com conjuntament amb un/a professional o, addicionalment, participeu en accions de grup amb d’altres persones que es troben en una situació similar a la vostra.

S’estableix una relació confidencialitat i col·laboració mútua que possibilita que aprengueu noves competències per autoorientar-vos progressivament en la vostra situació laboral actual i futura.

Durant el temps que dura el procés el Servei d’Ocupació de Catalunya us ajudarà a:

  • Definir els vostres objectius professionals.
  • Conèixer els vostres principals interessos i motivacions.
  • Prendre consciència d’allò que les empreses i els professionals requereixen i ofereixen.
  • Identificar les vostres capacitats i limitacions a nivell laboral.
  • Realitzar un pla d’acció per millorar i aconseguir els vostres objectius.
  • Estar ben enfocat/da en una recerca eficient de la vostra feina.

#3: Qui participa?

L’orientació és un acord entre, com a mínim, dues persones que necessàriament han d’adoptar un paper actiu en el procés:

  • Tu, l’usuari/ària, ets l’expert en la teva pròpia vida i tens la funció d’aportar la teva motivaciórecursos personals per aconseguir allò que vols a nivell professional.
  • L’orientador/a professional, és l’expert/a en estimular la teva capacitat per situar-te en el món laboral i té la funció d’ajudar-te a construir ponts entre la teva situació laboral actual i la situació en la que et vols trobar en un futur proper. T’acompanya en el recorregut d’esbrinar allò que tu pots oferir al mercat de treball i allò que aquest t’ofereix a tu.

Enlace | Cita Previa¿Sigues sin encontrar tu duda? Encuentra todos los trámites online.

Descubre todo lo que necesitas saber sobre trámites de extranjería en un solo lugar. Nuestra página web te proporciona información detallada y actualizada sobre los procesos y requisitos para solicitar visas, permisos de residencia y otros documentos relacionados con la inmigración. Facilitamos el acceso a formularios, fechas de citas y consejos útiles para que puedas realizar tus trámites de manera eficiente y sin complicaciones. Simplifica tu camino hacia la legalidad en el país con nuestra plataforma de información confiable y fácil de usar.

Artículos relacionados

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *